Florin Cîrligea i-a cerut lui Viorel Botea să-și dea demisia: ”Nu face bine partidului AUR!”

S-a fofilat suficient timp la conducerea Consiliului de Administrație a Spitalului Județean Brăila. Florin Cîrligea i-a cerut public azi colegului său de partid, Viorel Botea, să își dea demisia.

Sub pretextul că Spitalul Județean nu are încă numit un manager interimar, Viorel Botea se ține agățat de această funcție, de președinte al Consiliului de Administrație.

Cîrligea a vrut să pună punct oricărei speculații și i-a cerut să demisioneze, dar nu astăzi, ci la viitoarea ședință de Consiliul Județean.

”Îi cer public domnului Botea să părăsească funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Ba e în administrație, ba nu e în administrație, ba e în opoziție, ba e la putere. Nu face bine partidului AUR. Consilier este altă treabă. A fost o situație dificilă, după ce că nu aveam manager, nu mai aveam nici președinte la Consiliul de Administrație”,

a declarat Florin Cîrligea.

Având în vedere faptul că săptămâna viitoare va fi numit noul manager interimar al spitalului, Viorel Botea nu mai are nicio scuză pentru a rămâne la conducerea Consiliului de Administrație.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry