Fostul premier, Mihai Tudose, îl taxează pe Vasile Dîncu, după ce a spus că filialele din sud nu contează: ”El nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el.. Niciodată!”

Vasile Dîncu, care a fost ofertat să preia şefia Consiliului Naţional al PSD, a făcut o serie de declarații halucinante, care su stârnit furia colegilor de partid, din județele în care PSD câștigă alegerile. Dîncu a spus la o emisiune TV: ”E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România. Știu că este nevoie de o revigorare a stângii. Este nevoie de o revigorare a stângii dar o să mă gândesc de două ori până să fac acest pas”.

Fostul premier Mihai Tudose a taxat imediat declarațiile colegului său de partid, care se pare că nu a câștigat niciodată o campanie electorală și nu s-a remarcat cu nimic în toată activitatea sa politică.

”Am citit o declarație-confesiune a unui maaaare ,,gânditor” ce se vrea a fi reformatorul PSD!!! Am zis la început că gata, s-a terminat cu șmecheria și să vezi că se oferă candidat la primărie la Cluj!!! Dar nu…. Era mult mai ,,global” mesaju…. Citez din Vasile Dîncu:..,,E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România.””Am recitit. Și încă o dată…Deci… reforma propusă este de genul: nu reprezintă nimic cei care câștigă alegerile!!! Important este să fie el în fruntea partidului și să ne explice cu doctrina și programele ideologice”, a scris Tudose într-o postare pe Facebook.

Tudose a plecat din PSD când partidul se afla la guvernare și s-a întors când PSD se află în opoziție. Fostul premier nu a venit cu mâna goală ci le-a adus social-democraților un fotoliu de europarlamentar.

”Încerc să înțeleg personajul prin prisma faptului că el nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el.. Niciodată. Și prin urmare nu prea știe cum e. Dar emite axioma că cei care câștigă nu contează. Importanți sunt cei care sunt plini de avânt dar se împiedică-n papuci când pleacă la luptă (campanie)….Și se mai și alintă că el nu prea vrea, dar este foarte rugat… Poate pe principiul că e bun la bătaie.. că a mai luat!!! Doamne apără și păzește…..”, mai spune Tudose.

Mihai Tudose a afirmat că s-ar fi aşteptat ca Dîncu să iasă la luptă şi să spună că va candida la Primăria Cluj Napoca, dar acesta e mai degrabă obişnuit cu eşecurile politice.

”Totuși o candidatură la ceva pe acolo prin preajmă? Așa ca puterea exemplului personal de cum să reușim să câștigăm alegerile?!?! Căci din opoziție e mai greu cu implementările mărețe de programe și reforme”, spune europarlamentarul PSD, Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry