George Simion și-a lansat candidatura, în Brăila! Mai ai timp să semnezi! Îl poți întâlni pe George chiar azi!

George Simion și-a lansat candidatura, în Brăila! Mai ai timp să semnezi! Îl poți întâlni pe George chiar azi!

 

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, George Simion își propune să lupte în Parlamentul European pentru drepturile românilor din Covasna și Harghita, pentru Cernăuți și comunitățile istorice ale României și pentru Unirea cu Basarabia. De asemenea, Simion a promis că în Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a românilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

Începând cu ora 17.00, caravana pentru strângerea de semnături se va opri pe platoul din fața Palatului Administrativ.

 

 

Cine este George Simion?

 

George Simion este unul din cei mai cunoscuți activiști români, care militează pentru Unirea României cu Republica Moldova. Este fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și al Alianței pentru Centenar. Este autorul cărții „Blocați în labirint‟, o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi.

George Simion se trage dintr-o familie din Focșani, Vrancea, acolo unde s-a născut și a copilărit. Locuiește în București și este necăsătorit.

A absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr‟ din București în 2005. A urmat până în 2008 cursurile de licență ale Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București. A urmat programul de masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în perioada 2008-2010, cu specializarea „Crimele comunismului‟.

 

 

 

Brăila Nouă sprijină candidatura lui George Simion la alegerile europarlamentare

 

Lucian Căprariu, președintele Partidului Brăila Nouă, a fost prezent la lansarea candidaturii lui George Simion, unde a declarat că îl va susține pe unionist în cursa alegerilor europarlamentare.

Vreau să punctez ceva: multora dintre politicienii locali şi oamenilor simpli li se pare că aceste Alegeri Europarlamentare nu sunt atât de importante precum altele, Localele sau Parlamentarele. După părerea mea, toate alegerile sunt la fel de importante. Pentru mine şi pentru Brăila Nouă, cum am discutat în interiorul partidului cu colegii mei, sunt importante pentru că, pragmatic vorbind, pe noi ne interesează acum şi ne concentrăm pe fondurile europene ce pot fi obţinute prin participarea la acest organism comun care este Uniunea Europeană”, a declarat președintele Partidului Brăila Nouă.

Lucian Căprariu s-a angajat să strângă 5.000 de semnături din cele 100.000 la nivel naţional de care are nevoie un candidat independent, iar ulterior, dacă persoana în cauză ar ajunge parlamentar european, ar avea obligaţia să îşi aleagă în echipa de consilieri un brăilean şi un gălăţean care să susţină proiecte pentru dezvoltarea zonei noastre.

 

Obiectivele lui George Simion în Parlamentul European

 

George Simion promite să pledeze pentru Unirea României cu republica Moldova. Unionistul spune că va susține protejarea drepturilor românilor din comunitâțile istorice și ale diasporei.

Totodată Simion intenționează să dezvăluie și să ceară pedepsirea corespunzătoare a structurilor mafiote de la București și Chișinău, care blochează dezvoltarea României și republicii Moldova.

Toți ne dorim să redăm României demnitatea pe scena internațională și mai ales în Uniunea Europeană. Toți ne dorim un stat mai mare, mai puternic din punct de vedere economic. Toți ne dorim responsabilitatea corectitudinii în relaționarea cu românii, oriunde s-ar afla ei. Ne dorim o Românie mare în Europa!”, a declarat candidatul independent, George Simion.

În România, o persoanã care vrea să candideze la alegerile europarlamentare, ca independent, trebuie să strângă 100.000 de semnături, în conditiile în care unui partid care are structuri organizationale în toată țara, i se cere dublu. O luptă inegală, în contratimp, pe care Geroge Simion speră să o câștige cu ajutorul unioniștilor din toată țara.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry