Jandarmeria a fost INVIZIBILĂ noaptea trecută! Dragomir: ”Îmi doresc foarte mult ca instituțiile să-și respecte atribuțiile, să-și facă treaba!”

Reamintim faptul că Brăila a fost asaltată noaptea trecută de tineri care distribuiau pliante a căror mesaje reluau discursul public al PNL la adresa candidaților PSD și AUR la alegerile din 9 iunie, însă într-un mod denigrator.

Cei vizați de pliantul care nu este asumat de un partid, așa cum cere legea electorală, fiind, practic, plătit din bani negri, sunt social-democrații Marian Dragomir – primarul municipiului Brăila, Francisk Iulian Chiriac – președintele Consiliului Județean, Mihai Tudose – europarlamentar, dar și Florin Cîrligea – președintele AUR. Toți cei patru politicieni candidează și sunt opozanții politici PNL. 

Totodată, tinerii trimiși de PNL au lipit abțibilduri cu mesajul “Votează PSD!” pe parbrizele și oglinzile a mii de mașini din mai toate cartierele, în special în parcările dintre blocuri.

Derapajul cel mai grav este faptul că pe spațiul verde, in zona Școlilor-Roșiori, unde au fost împrăștiate și sute de pliante ilegale, a fost aruncată o cruce pe care erau scrise numele lui Marian Dragomir și Francisk Iulian Chiriac, candidații PSD la Primăria Brăila și, respectiv, Consiliul Județean Brăila, dar și o coroana funerară cu mesajul “Pe 9 iunie va îngropăm!”.

Pe cruce mai apare data alegerilor, dar și “Câștigăm Brăila!”, sloganul electoral al PNL. O cruce similară, cu un alt mesaj, care însă nu poate fi reprodus, a fost pusă la intrarea unei scări de la blocurile E de pe Aleea Cocorilor.

În ciuda acestui asalt al municipiului Brăila, între orele 22.00 și 04.00, nu am găsit niciun echipaj de jandarmerie pe străzile orașului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry