Liberalii atrag atentia din nou asupra facturilor la apa

Liberalii atrag atentia din nou asupra facturilor la apa

 

 

In cadrul conferintei de presa, presedintele Organizatiei Municipale a PNL Braila, Adrian Tabarac a declarat ca primeste in continuare sesizari de la diferiti cetateni ai Brailei, vis-a-vis de apa de ploaie. Acestia reclama faptul ca li s-a inregistrat abuziv aceeasi cantitate de apa de ploaie, indiferent de perioada anului, sau de cat de mult a plouat intr-o luna.

Precizia cu care se fac aceste estimari este una “nemteasca”, zic liberalii care afirma ca au vazut facturile in cauza si pot garanta veridicitatea lor.

“Sa nu uitam ca 40% din pierderile de la CUP Dunarea sunt prin retelele proprii. Acum sa vedem, dupa cum a spus domnul primar, daca va incepe marea remodernizare, asa as putea-o numi, cu modernizarea modernizarii, si o reparatie a lucrarilor pentru toata infrastructura tevilor de apa si de canalizare, astfel incat pierderile companiei sa se reduca. Aceasta lipsa de viziune imi permit chiar sa spun, poate e mult incompetenta, dar nu pot sa cred ca tu, conducerea unei companii nu iti poti da seama si nu poti vedea cum sa poti eficientiza niste costuri, astfel incat toti cetatenii sa fie multumiti”, a declarat Adrian Tabarac.

Mai mult, tanarul liberal a acuzat CUP Dunarea de faptul ca nu le furnizeaza clientilor toate documentele pe care acestia le solicita: “Prin demersul nostru cu cetatenii, sa stiti ca in continuare, cei care au dorit sa mai primeasca niste raspunsuri de la CUP Dunarea, pentru a ne aduce toate actele in vederea demersului in instanta, s-au lovit de un refuz din ce in ce mai mare si de o atitudine din ce in ce mai dura, privind toate datele pe care urmeaza sa le primeasca. Asta inseamna ca acolo exista o buba”.

Reamintim faptul ca primarul municipiului Braila, Marian Dragomir a fost foarte ferm in declaratii, precizand ca liberalii doresc modificarea unei legi nationale la nivel local, lucru care nu se poate realiza printr-un referendum, de asemenea local.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry