Reclama cu “decretei” a liberalilor a stranit revolta

Reclama cu “decretei” a liberalilor a stranit revolta

 

 

Deputatul PSD, Emilia Meirosu si-a manifestat nemultumirea fata de videoclipul lansat de PNL, prin care liberalii incearca sa traga un semnal de alarma asupra colapsului economic, spre care ne indreptam. Meirosu considera ca folosirea decreteilor in acest clip nu face decat sa denigreze o intreaga generatie, ba mai mult tocmai generatia care ne permite noua astazi sa ne exprimam liber.

“Din pacate, toti cei nascuti in acea perioada sunt numiti astfel, nefiind posibil, in mod evident, departajarea celor nascuti din dorinta parintilor de cei nascuti din sarcini nedorite. In acest fel, se arunca, nemeritat, o pata urata pe o intreaga generatie, generatie care a iesit in acel decembrie in strada si care acum este pusa la zid de manipulatorii #rezist – PNL”, a declarat deputatul social-democrat.

 

 

“Conflictul dintre generatii este o constanta prin vremuri. Ca popor, insa, avem obligatia de a privi obiectiv fiecare episod pe care l-a trecut tara, de a cultiva partile pozitive ale fiecarei epoci anterioare si de a ierta – chiar daca nu uitam – ceea ce nu a fost corect fata de romani”, a adaugat deputatul social-democrat.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry