Liberalul Cătălin Boboc și-a luat revanșa! I-a făcut praf PNL-ul lui Alexandru Popa, chiar înainte de alegeri!

Boboc spune că cei care îi reprezentau până acum ceva timp pe brăilenii cu profesii, gândire sau structură liberală au coborât atât de mult ștacheta, se tăvălesc în noroi ca și cum ar fi mediul lor natural.

”Liberalii brăileni nu au nicio vină, traversează doar o perioadă nefasta din cauza Celui Ce Scrie „mi-au” Ca Pisica, acel „Dottore” descălecat în fruntea liberalilor, sprijinit de niște oameni-ghiocei, niște iliberali și de niște pesediști proscriși care s-au pus împreună și au tăvălit și au aruncat cu noroi în tot și în toate ca să-și ascundă propriile mizerii!

Dar așa cum nimic nu e veșnic, nici această situație nu este veșnică. Am încredere că liberalii brăileni au aceleași standarde pe care le-au avut întotdeauna!

Și trebuie să recunosc ceva:

Da, am și eu o mare vină pentru că am lăsat să se întâmple unele lucruri! Și Alex Dănăilă are o vină, Vasile Varga, Florin Cîrligea. Și primarii și ceilalți lideri au o vină, vina tăcerii vinovate!

Îmi cer scuze, liberali!

Succes PNL Brăila!

Acel PNL, nu acesta care se vede!”

Cătălin Boboc a fost înlăturat prin ”vot democratic” de la conducerea Partidului Național Liberal Brăila. Deputatul de la Cireșu a avut grijă ca vechiul liberal să rămână doar LIBERAL!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry