Marian Simion va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean din partea Partidului Alianța pentru Unirea Românilor!

Marian Simion are 48 de ani, este pensionar MAI, este căsători și are doi copii. Printre proiectele pe care și le-a propus din funcția de președinte al Consiliului Județean se numără atragerea investitorilor și crearea unui număr de minim 4 bazine de înot pentru elevii din județul Brăila.

”Nu am făcut politică până în momentul de față, încercăm acum, împreună cu această echipă de aur să schimbăm ceva. Sunt convins că vom reuși, pentru că avem oameni de valoare alături de noi și vream să aducem un plus valoare acestui județ”, a declarat candidatul AUR, la președinția Consiliului Județean Brăila.

Marian Simion spune că intenționează să atragă cât mai mulți investitori în Brăila, care să creeze locuri de muncă și să contribuie la înflorirea economică a județului.

”Vrem să convingem investitorii să ajungă aici, pe meleagurile noastre, și să ajute acest județ(…) Încercăm să dezvoltăm niște centre zonale, pentru sport. Încercăm să facem câte un bazin, nu de dimensiuni foarte mari, ca cei din județ să ajungă să facă aceste cursuri de înot”, a declarat Marian Simion.

Candidatul spune că o altă prioritate a Partidului AUR este de a reduce abandonul școlar din județul Brăila. Astfel, intenționează să ajute copiii care provin din familii defavorizate prin implementarea unor proiecte de ”after school” și ”masă caldă”, pentru toți elevii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry