Mesajul candidatului PNL, la funcția de primar al comunei Viziru: ”Dacă vizerenii vor alege să-mi dea votul de încredere, voi face tot ce-i posibil să-mi onorez promisiunile!”

În ultima zi de campanie, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al comunei Viziru, Daniela Mariniuc, a transmis un mesaj către vizireni, cu gândul la ziua de duminică, când aceștia își vor alege primarul care să-i reprezinte pentru următorii 3 ani.

Iubesc toți vizirenii și îi aștept la vot! Dacă vizerenii vor alege să-mi dea votul de încredere, voi face tot ce-i posibil să-mi onorez promisiunile. Voi fi primarul tuturor vizirenilor! Doamne ajută să fie bine!”,

a declarat Daniela Mariniuc, candidatul PNL la Primăria comunei Viziru.

Daniela Mariniuc are 50 de ani, este licențiată în Științe Administrative și lucrează în cadrul Primăriei Viziru din 1990. Experiența căpătată în cele trei decenii de activitate au transformat-o în candidatul ideal pentru funcția de primar al comunei fiindcă știe cu exactitate care sunt problemele comunei și are soluții pentru ele. Daniela Mariniuc este căsătorită și are doi copii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry