Mesajul candidatului PSD – Ana Cornelia Măcrineanu, în ultima zi de campanie: ”Promit că nu voi dezamăgi, voi fi același om implicat și asumat și după alegeri”

Candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Viziru, Ana Cornelia Măcrineanu, a transmis un mesaj vizirenilor prin care le-a mulțumit pentru sprijinul acordat în campanie și i-a îndemnat pe aceștia să iasă la vot duminică.

Dragi cetățeni, astăzi este ultima zi de campanie, ocazie cu care mulțumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine pe strazile comunei. Mulțumesc locuitorilor comunei Viziru si Lanurile pentru căldura cu care m-au primit la porțile dumnealor și promit că nu îi voi dezamăgi, voi fi același om implicat și asumat și după alegeri. Și nu în ultimul rând mulțumesc echipei PSD Brăila pentru susținere și încredere. Vă așteptăm la vot!”,

este mesajul candidatului PSD la funcția de primar al comunei Viziru, Ana Cornelia Măcrineanu.

Ana Cornelia Măcrineanu are o experiență în administrație de opt ani, timp în care a fost consilier local, ales pe listele PSD. Din toamna anului trecut, Măcrineanu ocupă funcția de viceprimar al comunei, făcând parte din echipa fostului primar Dima Priceputu – cel care a promovat-o și inițiat-o în ”meseria” de primar gospodar.