Mihai Isvoranu a făcut o solicitare scrisă către ISJ pentru a lămuri situația începerii noului an școlar!

Candidatul USR-PLUS la Primăria municipiului Brăila a ținut ieri o conferință de presă în care a punctat deficiențele factorilor de decizie cu privire la începerea noului an școlar. În urma discuțiilor cu jurnaliștii din Brăila, Isvoranu a depus o solicitare la ISJ și a declarat că va face public răspunsul, imediat ce îl va primi.

”Am depus astăzi la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila o solicitare prin care încerc să aflu care sunt procedurile pe care şcolile trebuie să le implementeze pentru siguranţa copiilor şi cadrelor didactice în noul an şcolar. Care sunt regulile pe care copiii şi părinţii trebuie să le respecte şi cum va arăta noul început de an şcolar.

Sunt probleme fireşti la care, cu doar câteva zile înainte de startul şcolii, părinţii nu au niciun răspuns din partea autorităţilor abilitate.

În loc să ne ajute cu informaţii oficiale clare, domnul inspector şcolar general se află în campanie electorală, iar pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean, ultima informaţie la secţiunea de “Informaţii utile” este legată de rezultatele la titularizare.

Vă voi ţine la curent cu răspunsurile primite!”, spune Mihai Isvoranu, candidatul USR-PLUS la Primăria municipiului Brăila.

Reamintim faptul că în Brăila, cu excepția Colegiului Național Nicolae Bălcescu, unde Consiliul de Administrație a luat decizia de a începe cursurile exclusiv online, toate celelalte unități de învățământ din municipiu vor începe anul școlar pe scenariul ”galben” , care prevede ca o parte din elevi să fie prezenți efectiv la cursuri, iar ceilalți să participe online.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry