Mihai Tudose: ”A venit primăvara… și 80% dintre români nu mai vor cu Dragnea și Dăncilă”

Mihai Tudose: ”A venit primăvara… și 80% dintre români nu mai vor cu Dragnea și Dăncilă”

 

 

Fostul premier Mihai Tudose a devenit tot mai vocal de la plecarea din PSD. Acesta nu ratează niciun moment pentru a ataca coaliția de guvernare. Sondajele de opinie arată însă realitatea. PSD a coborât sub pragul de 25%, potrivit unui sondaj, realizat de IMAS la comanda Europa FM, privind intenţia de vot la alegerile europarlamentare. Pro România, condus de Victor Ponta, a sărit de 13%, în timp ce ALDE înregistrează 12,5%. Sub pragul electoral, dar la limită, ar fi UDMR şi PMP.

A venit primăvara. Au ieșit ghioceii, au crescut temperaturile. Și euro. Și inflația. Și datoria externă. Și disperarea și furia românilor. Temele publice, preocupările puterii PSD-ALDE: justiția (de doi ani), taxe noi, să fim fermi împotriva marțienilor sau bruxelezilor care sunt răi și ne fac ceva, nu se știe ce, dar e de rău, mai nou aurul de la Londra care trebuie adus acasă. Acasă la cineva… A venit primăvara… și 80% dintre români nu mai vor cu Dragnea și Dăncilă. Au ieșit ghioceii. 15% dintre români sunt deja ProRomânia. Se încălzește….”, a declarat Mihai Tudose într-o postare pe o rețea de socializare.

Tudose a făcut aluzie și la decizia de repatriere a rezervei de aur a României din Anglia, fapt care nu numai că nu-i interesează pe românii care se confruntă cu prea multe probleme sociale și economice, dar se pare că îl interesează într-un mod suspect pe liderul PSD.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry