Mihai Tudose: ”Cine-i sfătuiește pe oamenii ăștia să meargă la pierzanie – cu țara de gât, din păcate?”

Vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a atras atenția, într-o postare pe Facebook, asupra compromisurilor pe care liberalii sunt dispuși să le facă, pentru a rămâne la guvernare după 6 decembrie. Tudose spune că alegerile parlamentare vor fi o lecție pentru liberali, iar votul românilor îi va determina pe aceștia să plece acasă.

Conducerea de partid și de stat face azi o vizită de lucru la o staţie de comprimare a gazelor naturale în Caraș-Severin. Comprimarea de gaze e durerea țării sub pacostea pandemiei?… Sau vor să evalueze dacă țeava de gaze care iese din țară e suficient de mare pentru a le asigura fuga de după vot?

Între timp, pe holurile spitalelor se fac văzute tot mai tragic rezultatele preocupării liberale cu privire la sănătate. Tot între timp, pe trotuare, în frig, se vând produsele de la țară…

Așa defazare din partea PNL…. e strigătoare la cer!!!

Cine-i sfătuiește pe oamenii ăștia să meargă la pierzanie – cu țara de gât, din păcate?…

La ce i-ar folosi, așadar, României “Guvernul meu”? La continuarea proastei guvernări! PNL a avut ocazia, într-un an, să-și dea măsura competenței și grijii pentru cetățeni – de la promovarea clientelei inepte în funcțiile publice, la gestiunea criminală a pandemiei. O gașcă de nulități care tratează țara ca pe propria moșie!

Tot ce le mai lipsea era combinația cu USR.

S-a suit scroafa (liberală) în copac și e gata de orice compromis pentru a rămâne acolo.

Chiar așa: pe ce ar jura oare “Guvernul meu” la instalare?… O dilemă de care românii îi vor scuti prin vot. Căci ei știu că până și blajinul și milostivul Sfânt Nicolae l-a pleznit pe ereticul Arie, în sinodul de la Niceea, într-un moment de cumpănă pentru unitatea bisericii…, spune europarlamentarul Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry