Mihai Tudose: „Luzării” alegerilor trag de hălcile puterii, care pentru ei şi atârnătorii lor înseamnă bani şi privilegii!

Se trage de ciolan, la Vila Lac, după ce Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Cioloș și Kelemen Hunor nu au căzut de acord asupra împărțirii în Coaliție a posturilor de premier, președinte al Camerei Deputaților și președinte al Senatului.

Liberalii se pare că doresc, pe lângă funcția de premier și pe cea de președinte al Camerei Deputaților, asta în ciuda faptului că au pierdut alegerile parlamentare. Reprezentanţii UDMR au precizat că discuţiile s-au blocat la numele premierului.

Jocurile Foamei de Putere la Vila Lac!

Sinistru spectacolul de la Vila Lac, în care luzării alegerilor din 6 decembrie trag de hălcile puterii, care pentru ei şi atârnătorii lor înseamnă bani şi privilegii.

În timp ce la Vila Lac se desfăşoară încăierarea pe ciolan, în Capitală cresc munţii de gunoaie, dindărătul cărora rânjesc şobolani graşi. Aceștia au terminat negocierile…”, a declarat vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose.

Negocierile oficiale în vederea formării unei majorităţi parlamentare şi a guvernării comune au început sâmbătă între cele trei partide – PNL, USR-PLUS şi UDMR – după ce joi dimineaţă liderii acestor partide au participat la o întâlnire informală cu preşedintele Klaus Iohannis.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry