Mihai Tudose, mesaj clar către liberali: ”Ori faceți rost de o poziție constructivă și împreună redresăm țara… ori ne întoarcem la popor!”

Fost prim-ministru al României, europarlamentarul Mihai Tudose a transmis un mesaj clar, pe pagina sa de Facebook, către partenerii de coaliție. Tudose spune că, dacă liberalii nu vor contribui constructiv la redresarea țării, PSD se va întoarce la popor cu alegeri anticipate.

”Din 2019 dreapta a guvernat singurică o luuungă perioadă de timp. Preț de sute de miliarde de euro. Preț de cel mai mare indice de mortalitate indirectă pe timpul Cov19. Preț de cele mai mari prețuri la energie.

Fără să amintim de închiderea piețelor în aer liber sau haosul din educație.

A venit scadența! Nu vă plac soluțiile PSD?

Aveți Dvs altele mai bune? Vă ascultăm!

Stimate aliat galben, situația e următoarea: ori faceți rost de o poziție constructivă și împreună redresăm țara… ori ne întoarcem la popor și vedem cum faceți atunci când zăngăniți potcoavele și lumea vă va întreba ce ați făcut cu calu’!”, a transmis eurodeputatul PSD.

Mihai Tudose le-a atras atenția liberalilor și asupra faptului că în vreme ce PSD a avut un singur președinte, în persoana lui Marcel Ciolacu, PNL a schimbat 2 și se pregătește să-l trimită acasă și pe Ciucă. Dacă, la nivel de partid, liberalii nu sunt în stare să genereze stabilitate cum vor reuși să facă asta la nivel de țară?

”Aflăm prin vocea (autorizată?) a prim-vicepreședintelui PNL RB o mulțime de lucruri…

1 . Se simte amenințat de anunțul prim-ministrului că ne întoarcem la popor (anticipate) dacă PNL va continua să boicoteze orice reformă a statului!

De ce vă e frică?!?

2. Aflăm, de asemenea, că PSD “amenință proprietatea”…

Impozitul pe piscină e o mare amenințare…!!!!

3. De asemenea, ne spune că Ciolacu e trecător la conducerea PSD.

Probabil că da, Ciolacu nu va fi veșnic pe acest post.

Doar că, de când e Ciolacu președinte la PSD… voi la PNL sunteți la al 3-lea și vă pregătiți intens de următorul…

4. Că la ultimele alegeri populația a votat dreapta.

Ați ieșit pe locul doi. O performanță pe care nu prea o veți mai repeta”, a transmis europarlamentarul Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry