Mihai Tudose: ”PSD e vinovat! În curând, guvernul PNL împlinește un an. Și e tot ca-n prima zi? Nu. E muuuult mai rău. Incredibil de mai rău!”

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a postat pe pagina de Facebook un mesaj ironic la adresa actualilor guvernanți care veșnic găsesc vinovați în tabăra social-democraților.

”Pentru apariția pandemiei, în China, la numai o lună de când PSD a plecat de la guvernare. Suspectă promptitudine…

Pentru că nu a cumpărat, încă din vara anului trecut sau chiar din 2002, câteva milioane de măști și vreo două mii de ventilatoare. Așa, spitalele n-ar mai fi avut probleme. Drept e că și prietenii licitațiilor liberale ar fi dormit mai liniștiți acum.

Pentru seceta lăsată moștenire guvernării PNL. Recunoaștem că nu am plouat… Seceta e o mare dovadă de rea-credință pesedistă.

Pentru îndatorarea țării într-un ritm vertiginos de când PSD nu mai guvernează. Și tot PSD a luat toți banii împrumutați de Câțu și ai lui. De aceea nu are PNL bani de pensii, alocații, investiții etc.

Pentru scăderea PIB cu 10%. E clar mâna PSD, altfel cum ar fi fost posibilă asemenea cădere economică în numai un trimestru cu un așa performant guvern?

Pentru haosul din învățământ, în ajunul deschiderii anului școlar, numai politica educațională nefastă a PSD poate fi de vină. Evident că tot PSD este de vină pentru starea de confuzie cronică a lu’ Anisie (ministrul educației)

Atâtea motive de vinovăție pesedistă, nu-i așa?…

În curând, guvernul PNL împlinește un an. Și e tot ca-n prima zi? Nu. E muuuult mai rău. Incredibil de mai rău…

Asta da performanță!”, a transmis europarlamentarul Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry