Nicăieri ca la Brăila! Liberalii și-o trag singuri și își demit oamenii din funcțiile de conducere! Canciu a fost înlăturat de la șefia ISJ!

Cătălin Canciu a dost demis de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean printr-un ordin semnat de ministrul ALDE, ProRomânia și în final PNL, Sorin Câmpeanu, deși la preluarea interimatului s-a stipulat faptul că va ocupa această funcție până la organizarea concursului, sau până la finalul anului școlar.

Oficial, lucrurile sunt oarecum simple. În detașare scrie negru pe alb că șeful inspectoratului poate fi înlăturat oricând, fără un motiv real. Ceea ce s-a și întâmplat.

În realitate, prin această demitere Cătălin Boboc a vrut să le demonstreze liberalilor brăileni că este singurul care are un cuvânt de spus la București, chiar și cu riscul de a-i înlătura pe oamenii care s-au dovedit a fi devotați partidului.

Încă de la începutul discuțiilor cu privire la alegerile din PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, favorit la președinția partidului, l-a prezentat pe Cătălin Canciu drept candidat la președinția Organizației Municipale. De partea cealaltă, pe surse am aflat că Boboc l-ar fi încurajat pe consilierul județean Vasile Varga să candideze pentru aceeași funcție.

Acest demers eu îl văd ca o ultimă suflare a PSD-iștilor infiltrați în Partidul Național Liberal”,

a declarat deputatul Alexandru Popa, pentru Jurnalul de Brăila.

În ultimii patru ani, liberalii au fost campioni în a-și pune bețe în roate unii altora, în special când candidau împotriva PSD-ului. De această dată, lupta internă i-a făcut pe unii dintre ei să-și calce în picioare colegii care i-au susținut și încurajat să ajungă în diferite funcții.

Se pare că, pentru unii liberali, alegerile interne sunt mai importante decât alegerile din comuna Viziru!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry