O altfel de campanie, un altfel de mesaj: Mihai Isvoranu, singurul candidat care a dat refresh cursei electorale!

Un altfel de început de campanie, care sună promițător. Mihai Isvoranu, candidatul USR-PLUS la Primăria municipiului Brăila, a surprins în mod plăcut prin discursul pe care l-a susținut în cea de-a doua conferință de presă a sa, în fața jurnaliștilor brăileni.

”Speranța de a câștiga Primăria nu stă doar în electoratul USR-PLUS.

Speranța stă și în electoratul PNL, care s-a trezit nereprezentat de un liberal adevărat provenit din PNL Brăila. Eu personal m-aș fi așteptat ca PNL să aibă un candidat ca domnul Dănăilă, care a fost viceprimar, are experiență în administrația publică locală și este chiar președintele filialei”, spune Mihai Isvoranu.

”Speranța vine și de la oamenii care în trecut au votat PSD, dar sunt dezamăgiți de nerealizarea proiectelor promise în campania electorală de liderii politici ai PSD de la nivel central – toată țara a văzut cum unii nu stăpânesc bine limba română, cum alții au fost condamnați de justiție. Ne dăm toți seama că astfel de lideri politici nu pot reprezenta oamenii decenți. Incompetența unor astfel de lideri se propagă până la nivelul administrației locale. Cel mai bun exemplu este chiar domnul Mihai Tudose, lider național PSD, fost premier al țării noastre, care, atunci când a văzut ce oameni au ajuns la vârful partidului său, a ales să demisioneze. Eu zic că exemplul lui Mihai Tudose ar fi trebuit urmat de oamenii buni din filiala PSD Brăila.

Cu toate aceste forțe, cu ajutorul tuturor acestor cetățeni, orașul poate renaște. Putem câștiga Primăria Brăila! 

În încheiere, aș vrea să reproduc un mesaj postat pe Facebook cu ocazia Zilelor Brăilei de un prieten de-al meu, brăilean plecat de mult la București pentru un trai mai bun. El a scris așa: “Dacă ai fi trăit, azi ar fi fost ziua ta. La mulți ani, Brăila!”

Răspunsul meu, pentru el și pentru toți brăilenii, prin intermediul dumneavoastră este: Nu încă, prietene! Brăila trăiește prin mine, trăiește prin tine, prin noi, prin voi, prin toți brăilenii, de oriunde ați fi. A venit timpul să renaștem! Putem!”, spune Mihai Isvoranu.