O nouă generație de tineri liberali! Romică Andone și Ovidiu Iosif au fost validați la conducerea TNL Brăila!

Joi, în cadrul ședinței CCJ TNL Brăila, s-a votat nouă structură a Biroului Politic Județean TNL. În urma votului tinerilor a fost ales noul Președinte TNL Brăila, Romica Andone. Organizația municipală a tineretului liberal va fi condusă de Ovidiu Iosif, iar Carmen Gabriela Manea ocupă funcția de prim-vicepreședinte.

Romică Andone are 32 de ani și este inginer de profesie. Noul președinte al tinerilor liberali a intrat în politică la mijlocul anului trecut.

”Le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată! Îmi doresc ca împreună să aducem o schimbare în rândul tinerilor brăileni și a comunității brăilene”, a declarat Romică Andone.

Ovidiu Iosif are 31 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice București și are un master în Administrarea Afacerilor. A lucrat ca economist la VARD, iar în ultimii 10 ani și-a dezvoltat propria afacere. Ovidiu este antreprenor și activează în agricultură și consultanță de afaceri. Este fondator al Asociației Dumitru Ionescu prin care a organizat cursuri de programare și educație financiară pentru elevi.

Ovidiu Iosif a candidat la alegerile locale din 2020 pe listele partidului Brăila Nouă, alături de Lucian Căprariu. După acel eșec electoral, Ovidiu a rămas în PNL.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry