O nouă perspectivă pentru comuna Dudești! Poziția 4 pe buletinul de vot – Daniel Vlad, ProRomânia!

Vlad Daniel este candidatul PRO România la primaria comunei Dudești. Un tânăr care vine în fața cetățenilor cu un proiect îndrazneț de dezvoltare a comunei.

Daniel Vlad își propune să transforme localitățile Dudești și Tătaru, să le ofere oamenilor condiții decente de trai, locuri de muncă, infrastructură rutieră, sanitară și educațională, și să ridice nivelul de trai din comună.

Serviciu de salubritate modern și echitabil

”Voi asigura înființarea unui serviciu de salubrizare privind gestionarea colectării și transportului deșeurilor prin  dotarea cu utilaje și mijloace de transport corespunzătoare și prin crearea de locuri de muncă pentru tinerii din comună atât pentru muncitori, conducători auto, casier, contabil cât și un administrator.

Taxele de gunoi nu vor mai stabilite  în funcție de numărul de persoane din gospodărie, fără a se ține cont de cantitatea totală a deșeurilor colectate, noul sistem de calcul pe care îl voi aplica pentru colectarea deșeurilor va fi după principiul ,,plătești pentru cât arunci”. Acest principiu presupune că, se vor pune la dispoziția cetățenilor saci pentru colectarea deșeurilor cum sunt: hârtia, metalul, plasticul și sticla provenind din deșeurile menajere și în funcție de cantitatea colectată, cetățenii vor plăti atât cât vor ,,arunca”, iar deșeurile colectate vor fi reutilizate și reciclate cel puțin 50%”, spune candidatul ProRomânia, Daniel Vlad.

Cinematograf în căminul cultural

”În amintirea succesului proiecțiilor ce rulau deceniile trecute difuzate cu videoproiectorul în căminul cultural, locuitorii comunei de toate vârstele vor avea șansa de a merge la cinema!

În acest context, voi redeschide căminul cultural din satul Tătaru după o lungă perioadă de inactivitate prin dotarea cu echipamente moderne de cinematograf în vederea difuzării unor filme selective pentru toate vârstele! 

Voi forma o echipă unită, eficientă și dinamică alături de tinerii din comună cu dorința de a acumula noi cunoștințe pentru posturile de casier, proiecționist și vânzător produse specifice cinema!

Astfel, va fi îndeplinită nevoia tinerilor de a comunica și de a le oferi oportunitatea de petrecere a timpului liber și cu siguranță vom atrage și tinerii din comunele vecine!”

Capele funerare/mortuare în localitatea Dudesti și satul Tătaru

”Pentru a nu mai ajunge la situația tragicomică din ultima perioadă de a depune morții în căminul cultural, voi depune toate diligențele necesare pentru amenajarea unor capele funerare/mortuare în comuna Dudesti și satul Tătaru, precum și pentru achiziționarea a două mașini de pompe funebre, care să satisfacă necesitățile legate de desfășurarea ceremoniei de înmormântare pentru locuitorii din comună!

Mai mult, cimitirele vor fi amenajate în interior cu alei de circulație betonate și lămpi solare pentru iluminarea acestora”

Nicio gospodărie fără apă și canalizare!

”Voi reabilita și extinde rețeaua de alimentare cu apă  existentă la nivelul comunei pentru asigurarea apei potabile necesare cetățenilor comunei fără a mai pune în pericol sănătatea acestora și fără a mai restricționa consumul acesteia, voi  înființa un serviciu public de furnizare a apei în subordinea primăriei prin dotarea acestuia cu utilajele necesare și prin angajarea unor persoane care să asigure furnizarea apei, contractarea, facturarea și încasarea consumului acesteia de la utilizatori”

Brutăria din satul Tătaru

” Voi reabilita imobilul din patrimoniul  comunei cunoscut sub denumirea ,,Brutăria din satul Tătaru” prin asigurarea producerii pâinii după rețete tradiționale sub forma unei activități economice în subordinea primăriei. Astfel, vor fi create noi  locuri de muncă și angajați  brutari, muncitori și persoane care să asigure comercializarea acestui produs”

Concesionarea islazurilor

” Voi asigura  concesionarea islazurilor adevăraților proprietari de animale în mod echitabil și transparent și voi asigura dotarea acestora cu jgheaburi pentru adăparea animalelor”

Spital în comuna Dudești

”Este momentul să facem un lucru foarte important pentru comuna noastră! Voi reabilita spitalul din comuna Dudești prin înființarea unei secții de medicină internă și a unei secții privind asistența socială a persoanelor vârstnice fără capacitatea de a se gospodări. Voi demonstra că se poate, și nu vom mai fi nevoiți doar sa ascultam scuze, că este greu… vom participa împreună la inaugurarea unui spital modern!

Voi înființa un cabinet de  îngrijiri medicale la domiciliu pentru toți locuitorii comunei prin asigurarea de personal medical.

Târgul din comuna Dudești

”Voi asigura modernizarea târgului din Comuna Dudești prin construirea unei clădiri administrative  amenajate pentru  practicarea unui comerţ civilizat, modern, cu facilităţi pentru comercianţi şi pentru public”

Birou permanent pentru relații cu publicul

” Voi asigurarea o administrație eficientă prin asigurarea  unui birou permanent cu personal pentru relații cu publicul în satul Tătaru, încasări impozite și taxe de la populație, asigurarea plăților on-line la ANAF și alte instituții publice, precum  și rezolvarea cererilor concetățenilor privind rezolvarea problemelor  de fond funciar, urbanism, stare civilă”

Adunări cetățenești

”Voi asigura o transparență decizională prin organizarea periodică a unor adunări cetățenești pentru consultarea și informarea locuitorilor cu privire la problemele edilitare ale comunei, voi face o adevărată administrație în interesul comunității și nu voi accepta compromisuri”

Daniel Vlad promite să se ocupe în mod prioritar de transportul public în comun între satele componente ale comunei și satele învecinate prin dotarea primăriei cu un microbuz. Totodată, candidatul ProRomânia a declarat că va face toate demersurile necesare pentru îmbunătățirea sistemului de irigații.

Lista obiectivelor de realizat nu se oprește aici! Printr-un stil de lucru activ voi promova și duce la îndeplinire și alte proiecte noi care să conducă la dezvoltarea comunei! Votati Daniel Vlad, votați PRO Romănia poziția 4 pe buletinul de vot atât pentru funcția de primar cât și pentru cea de consilier local! A venit timpul unei schimbări pentru că meritați mai mult!

a declarat candidatul ProRomânia la Primăria comunei Dudești!
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry