Orban, atac dur la PNL: ”Cum de mai au tupeul să se uite în ochii oamenilor care i-au votat, după toate porcăriile pe care le-au făcut”

Ludovic Orban, președintele Partidului Forța Dreptei, a atacat în termeni foarte duri decizia Partidului Național Liberal de a forma o coaliție de guvernare alături de PSD. Fostul premier a catalogat această mișcare ca fiind ”cea mai gravă trădare care a existat în istoria Partidului Național Liberal”.

”Eu nu pot să mă uit în ochii oamenilor cărora în 2020 le-am spus ”jos, ciuma roșie”, votați PNL, scăpați de PSD, nu creștem nicio taxă, niciun impozit, nicio contribuție și să fac taman pe dos decât am promis oamenilor cărora le-am cerut votul. Personal, nu îi înțeleg pe foștii mei colegi, cum de mai au tupeul să se uite în ochii oamenilor care i-au votat, după toate porcăriile pe care le-au făcut, taman pe dos decât au promis în campania electorală.

Dacă e vorba de o dezamăgire, este o dezamăgire care a fost provocată de cea mai gravă trădare care a existat în istoria Partidului Național Liberal.

Eu am fost și împotriva USL! Dar, USL s-a prezentat în alegeri ca alianță politică și a primit votul oamenilor, ca și alianță politică. Am fost categoric și m-am comportat, pe toată perioada de existență a USL-ului, ca un adversar al acestei alianțe cu PSD, numai că ei primiseră votul, în alegerile din 2012.

Acum, noi am făcut campanie anti-PSD, ne-am bătut pe viață și pe moarte cu PSD-ul. Am format o coaliție de centru-dreapta care, după îndepărtarea mea total nedemocratică, a fost nevoită să accepte o alianță cu PSD-ul”, a declarat Ludovic Orban, la Brăila.

Întrebat de ce electoratul PNL acceptă această coaliție și nu îi taxează pe liderii actuali, Ludovic Orban i-a sfătuit pe alegători să nu se încreadă în sondajele prezentate de partidele politice.

”O mică parte dintre alegători acceptă lucrul ăsta. Nu vă uitați în sondajele de opinie care se dau publicității. Toate sunt comandate de PSD și de PNL, chiar dacă sunt comandate prin intermediari, ele de fapt sunt plătite de cele două partide și nu au nicio legătură cu realitatea. PSD este sub 30%, iar PNL este sub 15%. În general, rezultatele care se dau nu au nicio legătură cu realitatea”, a declarat președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry