Parlamentarii PSD Brăila au dat lovitura pe final de an! Mai mulți bani la bugetul local și un aparat RMN pentru spital!

Comunicat de presă

Urmare a amendamentelor depuse de parlamentarii PSD Brăila – senator Ion Rotaru și deputații Florin Mircea și Nicu Niță – comisiile reunite de Buget Finanțe din Camera Deputaților și Senatul României au adoptat alocarea suplimentară față de prevederile proiectului de buget pentru anul 2024 a următoarelor sume:

  • 7.500 mii lei pentru cheltuieli de finanțare Primăriei municipiului Brăila.
  • 2.100 mii lei pentru achiziționarea unui aparat RMN 1,5 Tesla pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Brăila.

Parlamentarii PSD de Brăila au susținut și votat, alături de ceilalți senatori și deputați PSD, proiectul bugetului de stat si bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2024, care cuprind în sinteză următoarele prevederi: cel mai mare buget pentru investiții, asigurarea resurselor pentru reforma și creșterea pensiilor, cel mai consistent buget pentru educație, creșteri importante ale bugetului pentru sănătate, cel mai mare buget pentru transporturi +27%.

Precizăm de asemenea că în anul 2024 nu vor crește taxele, salariul minim va ajunge la 3.700 lei, iar urmare a sumelor mari alocate pentru investiții, se vor crea noi locuri de muncă, deficitul bugetar având ca țintă 3,5% și o scădere a inflației la 5%.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry