Petrea Dorin Silviu: ”Ca parlamentar, am susținut si am promovat în repetate rânduri legile care îi ajută pe români!”

În aprilie 2015, pe vremea când era deputat UNPR de Brăila, Dorin Silviu Petrea, a susținut și promovat în repetate rânduri legile privind reducerea TVA-ului la alimentele de bază.

”Social, șptim cu toții că mai bine de jumătate din veniturile familiilor din România se alocă pentru mâncare, iar această scădere a TVA-ului se va traduce prin prețuri mai mici. Diferența ar putea fi investită în educație, turism și alte activități care să contribuie la creșterea economică”, spunea Dorin Petrea, în 2015.

Fiecare român a simțit, la acea vreme, impactul pozitiv, în bugetul propriu, în urma măsurilor propuse de Petrea Dorin Silviu, actual candidat la funcția de primar al municipiului Brăila, din partea partidului ProRomânia.

Am solicitat reducerea TVA pentru fructe, legume, laptele de consum și mă bucur să văd că Guvernul a facut chiar mai mult de atât. Știu că această măsura va reduce evaziunea fiscală și va încuraja colectarea banului public, dar sper că și cheltuirea lui va fi făcută în mod responsabil. Doar așa putem înregistra progres”, spunea, tot atunci, Dorin Petrea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry