Popa l-a premiat pe consilierul care amenința că va scuipa un brăilean, cu un loc pe lista CLM! Poziții eligibile, ocupate de necunoscuți!

Și-au depus candidaturile iar acum vă cer votul! Șase dintre candidații aflați pe locuri eligibile sunt personaje necunoscute, dar care cer încrederea brăilenilor!

PNL Brăila a depus ieri listele de candidați la Consiliul Local Municipal. Astfel am aflat că deputatul de la Cireșu, președinte peste toți liberalii din județ, a trecut la sfidarea evidenta a brăilenilor, promovându-l pe lista de consilieri pe Marius Sandu.   

Așa cum spuneam încă de la începutul anului 2023, Sandu nu mai ocupă un loc eligibil, astfel că PNL Brăila va aduce în Consiliul Local alți oameni dornici să se ”școlească” în administrație pe banii brăilenilor.

Cu toate că și-a demonstrat capacitățile reduse în mandatul actual, Marius Sandu a depășit orice limită a unui ales local, atunci când a amenințat că va scuipa un brăilean. Individul, care este plătit din bani publici să reprezinte interesele brăilenilor, a fost tras la răspundere de Cristian Techiu, fost candidat la Primăria Brăila, pentru incompetența de care a dat dovadă în acest mandat. Răspunsul golănesc al consilierului PNL a fost: ”Fără rușine îți transmit că, dacă ne întâlnim, te voi scuipa…!”

Sandu, care de altfel spunea că nu înțelege cum funcționează Consiliul Local și abia acum învață legile administrative, pe banii brăilenilor, nu s-a simțit cu nimic obligat de votul, pe care brăilenii l-au dat cu încredere Partidului Național Liberal. Domnul consilier George Marius Sandu care nu a candidat uninominal, care nu a făcut muncă de partid și nu s-a remarcat în vreo campanie electorală, nu consideră că a dat vreun examen să ajungă în CLM.

”Am intrat, în Consiliul Municipal, benevol. Nu ne-a dat examen de admitere”, grăia cu un tupeu fantastic acest consilier ascuns pe listă și ajuns în CLM doar pentru că brăilenii la un moment dat au votat PNL.

Undeva trebuie să existe o limită atunci când astfel de personaje sunt propuse pe liste, la alegeri. Nu este posibil ca oamenii ăștia, ”aleșii noștri” să se școlească acum, pe banii brăilenilor. Nu este posibil ca un ales local să vină în plenul CLM și să spună că nu cunoaște legea, că acum învață despre ce este vorba. Pe banii cui domnule George Marius Sandu? De ce brăilenii trebuie să vă plătească indemnizația lunară, ca să vă faceți de râs pe banii noștri?


Poziții eligibile, oameni necunoscuți, rupți de realitatea administrativă! Lista lui Cătălin Canciu, departe de a genera voturi pentru PNL!

Spuneam că PNL a depus ieri lista cu candidați pentru Consiliul Local Municipal. Consilierii care au fost vocali în actualul mandat nu ocupă poziții eligibile. Canciu și-a adus ”oamenii lui”, care să învețe acum administrație.

Pentru locurile eligibile candidează:

  1. Cătălin Canciu
  2. Ivașcu Nicoleta
  3. Radu Ștefănuț
  4. Ioan Cristian-Laurențiu
  5. Ion Carmen
  6. Andone Romică
  7. Petre Daniela

Abia pe următoarele poziții, cu risc mare de a nu intra în Consiliul Local, sunt: Mihai Pascale, Alexandru Drogeanu, veșnic consilierul Popa Petrică și activistul PSD, trecut la PNL, Alexandru Micu. Sandu Marius-George a fost premiat de partid cu poziția 14 pe lista de consilieri.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry