Primarul Dragomir: ”Din păcate pentru școala brăileană, Canciu nu are niciun merit, la modernizarea unităților de învățământ pe fonduri europene!”

În cadrul ultimei conferințe de presă, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, s-a arătat dezamăgit de relația instituțională pe care o are cu Inspectoratul Școlar Județean. Dragomir spune că s-a ajuns în această situație din momentul în care șeful ISJ, Cătălin Canciu, a devenit membru al Partidului Național Liberal, până la acea dată fiind o relație instituțională ”decentă”.

Primarul a atras atenția asupra faptului că, în timp ce Canciu ”se plimba pe bani publici”, administrația locală investea în modernizarea grădinițelor, școlilor și liceelor, din Brăila.

”Eu pot să înțeleg deplasările decente, cu rol de reprezentare, făcute de conducătorii politici ai unor instituții publice, dar le înțeleg până când aceste încep să se transforme în turism pe bani publici. Pentru Canciu școala este pe locul doi, iar plimbările au prioritate. În ultimele cinci luni de zile, domnul Canciu s-a plimbat în cinci țări, în timpul bacalaureatului și a altor examene, în loc să coordoneze activitatea școlii. Turistul Canciu a plecat la plimbare exact în perioada examenelor.

În pauza în care schimba două avioane, din aceste deplasări exotice, plătite către destinații turistice, din bani publici, politicianul Canciu mai posta pe Facebook-ul propriu câte o poză cu primarul Dragomir. În acest timp, conducerea inspectoratului era asigurată de cei care rămâneau să muncească la Brăila(…)

Canciu posta, Canciu râdea singur, iar Primăria municipiului Brăila, în această perioadă, ținea legătura cu toți directorii de școli, grădinițe și licee, din Brăila, pentru modernizarea pe fonduri europene, în timp ce turistul Canciu era plecat în excursie.

Din păcate pentru școala brăileană, Canciu nu are niciun merit, la modernizarea unităților de învățământ pe fonduri europene!”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

În lipsa unei comunicări eficiente cu Inspectoratul Școlar Județean, primarul Dragomir spune că a ținut legătura cu fiecare director de unitate de învățământ, în parte, pentru a putea realiza proiecte de investiții.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry