PROPUNERE! Consilierul Vasile Varga propune un sistem informatic prin care aparținătorii să știe de starea pacienților internați!

  • Liberalul a atras atenția și asupra faptului că la Unitatea de Primiri Urgențe cazurile sunt preluate foarte greu din cauza lipsei de personal!

Am întâlnit și liberali cu propuneri pertinente! În acest caz, consilierul județean al PNL, Vasile Varga a cerut Consiliului Județean să găsească soluții pentru aparținătorii care așteaptă ore bune pentru a afla starea pacienților care se află internați, atât la UPU cât și în spitalele din Brăila.

Liberalul spune că un astfel de sistem ar tempera inclusiv aparținătorii care devin recalcitranți după mai multe ore de așteptat în zadar.

Liberalul a atras atenția și asupra timpilor de așteptare la UPU, care devin din ce în ce mai lungi, în principal din cauza lipsei de personal.

Președintele Consiliului Județean a spus că va transmite solicitarea parlamentarilor PSD și vor încerca să găsească o soluție pentru ca aparținătorii să afle în timp real ce se întâmplă cu pacienții internați.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry