PSD pregătește un subprefect! Dosarele sunt la verificare! PNL va avea al doilea subprefect și secretarul general al Prefecturii!

Președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac a declarat că PSD a venit cu mai multe propuneri pentru funcția de subprefect, iar dosarele sunt verificate în această perioadă.

În ceea ce privește deconcentratele, conducerea acestor instituții va fi stabilită politic, la București, de către șefii alianței de guvernare.

”Din informațiile pe care le am eu, vor mai fi și alte funcții de demnitate publică. Vom avea și un subprefect. Dosarele sunt acum verificate. Am înțeles că pe partea de deconcentrate se va stabili la București, pentru că nu avem cu cine să discutăm aici, suntem în ligi diferite. Atunci, toată negocierea va fi făcută la București.

Eu nu am participat la nicio întâlnire, cu președinții de filială, pe deconcentrate. A fost o întâlnire, din câte mi-a explicat domnul președinte Rotaru, la București, dar se pare că PNL vrea tot și PSD nimic. Atunci, având în vedere că jucăm în ligi diferite, și nu dăm gol din foarfecă, toată negocierea va avea loc la București”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry