Puși la punct de o doamnă! Antoneta Ioniță: ”Ceea ce trăim zilnic se datorează în mare măsură lipsei celor 7 ani de acasă! Priviți-vă mai des în oglindă și faceți-vă mai des autocritica!”

Președintele Partidului Forța Dreptei Brăila, Antoneta Ioniță, a taxat bășcălia pe care au făcut-o liberalii vineri, în cadrul unei conferințe de presă, pe seama inspectorului școlar general, Elena Tudor.

Ioniță i-a îndemnat pe foștii colegi de partid să analizeze mai întâi dacă sunt în măsură să critice un profesionist, așa cum s-a dovedit a fi actualul inspector școlar general.

”Astăzi am aflat că este Ziua Bunului Simț, o zi ca oricare alta în calendar, însă, după părerea mea, este o zi în care ar trebui să reflectăm și mai mult la comportamentul nostru.

Cu părere de rău, constat că bunul simț este precum o floare rară și ceea ce trăim zilnic se datorează în mare măsură lipsei celor 7 ani de acasă.

Motivul pentru care scriu aceste rânduri îl constituie vizionarea unui fragment dintr-o conferință de presă a foștilor mei colegi de la PNL, aceia care își permit să râdă de doamna Inspector Școlar General Elena Tudor pe motiv că nu a luat examenul pe postul de director la liceul Nicolae Iorga din Brăila, fapt care de altfel nu are nicio relevanță în a critica activitatea dumneaei de Inspector Școlar General.

La ce m-a dus primul gând când le-am văzut reacția celor 4? În primul rând la notele și mediile lor din liceu, la media de promovare de la Bacalaureat, la media de la examenul de licență.

Așa că, spre finalul acestei zile, am un sfat pentru foștii mei colegi: priviți-vă mai des în oglindă și faceți-vă mai des autocritica.

Măcar o dată pe an, de Ziua Bunului Simț!”, a transmis președintele Partidului Forța Dreptei, Antoneta Ionița.

Reamintim faptul că președintele PNL Brăila, Alexandru Popa, a încercat să o discrediteze pe Elena Tudor, inspectorul general din cadrul ISJ Brăila, spunând că nu a promovat examenul pe postul de director al liceului Nicolae Iorga. În ciuda declarațiilor deputatului Popa, Elena Tudor a ocupat timp de 7 ani funcția de director al Liceul Teoretic ,, N. Iorga”, din Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry