Robert Negoiță, la Brăila: ”Mă întorc în PSD dacă rămâne în opoziție și nu intră la guvernare”

Primarul Robert Negoiță a vorbit la Brăila despre o posibilă întoarcere a sa în PSD. Negoiță a recunoscut că a avut mai multe discuții pe această temă atât cu președintele Marcel Ciolacu cât și cu vicepreședintele PSD, Mihai Tudose. Singura condiție impusă de primarul Sectorului 3 este aceea că PSD trebuie să fie reformat cât timp va sta în opoziție.

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose sunt niște oameni extraordinari, la fel și Sorin Grindeanu, sunt colegi, prieteni, pe care îi știu de foarte multă vreme, pe care îi apreciez deopotrivă(…) Eu am spus chestiunea asta, îmi doresc să revin la PSD și am avut mai multe întâlniri cu președintele Marcel Ciolacu, înainte și după alegerile locale, și înainte de alegerile generale am spus că dacă PSD nu intră la guvernare și rămâne în opoziție din partea mea au toată deschiderea și da, o să mă întorc în PSD, dacă este loc și dacă este nevoie de mine acolo. Îmi mențin părerea că PSD are nevoie de reformă, iar reforma nu se poate face când ești la putere”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Despre experiența cu Victor Ponta, Negoiță a ținut să precizeze că nu poartă ceas, ca răspuns la atenționarea lui Mihai Tudose, din vara anului trecut: ”Avea un ceas frumos la mână. Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry