Rotaru, despre deputatul care a fugit în partidul aflat la guvernare: ”S-a compromis prin acest mod de a face politică!”

În cadrul conferinței de presă a Partidului Social Democrat, la insistențele jurnaliștilor, senatorul Ion Rotaru a vorbit despre colega lui de partid, Emilia Meiroșu, care nu a ratat ocazia de a intra în PNL, partid aflat la guvernare.

În doar doi ani, Emilia Meiroșu a fost la PSD, a plecat la ProRomânia, s-a întors iar la PSD, iar în urmă cu câteva zile a anunțat că este la PNL.

”Noi am avut din totdeauna oameni buni și valoroși, i-am susținut. Înțeleg că PNL-ul este într-o criză acută de oameni și apelează la orice formulă(…) Iată că PSD-ul are și oameni buni și unii se mai duc și în partea cealaltă.

Referitor la declarația unei foste colege, n-aș vrea să o comentez pentru că mie mi se pare total nelalocul ei și nu vreau să intru în altă discuție. Atât timp cât ești într-un mariaj, ca și într-o căsnicie, de douăzeci de ani, să ieși după aceea în stradă și să arunci cu noroi și să spui că tot ce a fost acolo este putred și murdar. Se pare că, în primul rând nu este credibilă, în al doilea rând, s-a compromis prin acest mod, de a face politică, pentru că am mai avut asemenea situații dar nu de maniera asta”, a declarat senatorul Ion Rotaru, președinte al Partidului Social Democrat.

Întrebat de ce nu a fost primită la Brăila președintele PSD a spus că decizia a aparținut organizației din care Meiroșu făcea parte. Surse din PSD spun că deputatul ar fi avut o serie de atacuri verbale agresive la acel moment, față de colegii social-democrați care au supus la vot adeziunea deputatului, pentru a fi primită din nou în partid.

”PSD-iștii sunt răi, când sunt la PSD, dar când se înscriu în PNL, devin cei mai buni”, a adăugat primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry