Scaldatul si picnicul, pe lista de doleante a PNL

Scaldatul si picnicul, pe lista de doleante a PNL

 

 

Liberalii atrag atentia supra faptului ca in Braila nu exista un loc de scaladat, asa cum este prevazut in lege, si nici spatiu amenajat pentru picnic. In cadrul conferintei de presa, Alexandru Danaila, presedintele PNL Braila s-a declarat revoltat de faptul ca municipiul nostru, oras la Dunare de altfel, nu le ofera cetatenilor mai multe posibilitati de recreere pe timul verii.

“Noi nu avem zona de scaldat, cum este ea trecuta in lege. Deci nu avem in municipiul Braila o zona de scaldat. Nu avem o zona de picnic, nu avem nimic. Dupa aia sunt injurati oamenii ca sunt nesimtiti, ca arunca gunoaiele s.a.m.d”, a acuzat liberalul.

 

 

Mai mult, Danaila considera ca primarul si Politia Locala exagereaza, cand vine vorba de curatenie si depozitarea deseurilor. Acesta a atras atentia asupra faptului ca la iesire din Braila, spre Galati este abandonat un autoturism al Politiei Locale, care are ca scop intimidarea celor care intentioneaza sa arunce gunoi in acea zona.

“Am ajuns ca in anii ’90, sa fie punct fix al Politiei Locale, undeva la iesire din Braila, cred ca l-ati vazut cu totii, o masina ramane doar acolo. Deci o masina, fara om in ea, chiar m-am uitat sa vad daca sunt oameni, ca sa nu se depoziteze gunoiul. Dupa caramidarie, deci este o masina a Politiei Locale permanent acolo”, a declarat Alexandru Danaila, presedintele PNL Braila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry