Scrisoare deschisă: Mihai Isvoranu trimite un semnal de alarmă părinților din Brăila!

La început de an școlar, candidatul USR-PLUS la primaria Brăila a trimis o scrisoare deschisă către părinți:

”Sunt la fel de îngrijorat ca și dumneavoastră de felul în care se vor desfășura activitățile școlare în acest an.  Din cauza pandemiei de coronavirus,  este un an școlar atipic, un an care, pe noi, părinții, ne va pune la grea încercare.

Trebuie să fim uniți, și să punem presiune asupra autorităților locale pentru pregătirea sălilor de clasă și a grupurilor sanitare. Este necesară amenajarea cât mai rapidă a spațiilor de igienizare și de control termic la intrarea în școli, precum și de testarea periodică a cadrelor didactice.

Că părinți, suntem din nou singuri în fața problemei. Sănătatea și educația sunt cele mai importante şi, de aceea, nu este o soluție să ținem copiii acasă.  Soluția este să le vorbim pe înțelesul lor despre măsurile de protecție și prevenție, despre cum să poarte măștile de protecție, cum să își igienizeze mâinile și obiectele utilizate, cum să păstreze distanța.

Cu speranța că vom depăși împreună cu bine această criză, va doresc un an școlar liniștit, multă sănătate dumneavoastră și copiilor.”

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry