Se pun bazele unui nou PNL! Alexandru Popa candidează la președinția Organizației Județene!

În cadrul conferinței de presă care a avut loc astăzi, la sediul PNL, deputatul Alexandru Popa a declarat că va candida pentru președinția Organizației Județene. Alături de Popa au fost Alexandu Bucălău, Cătălin Canciu și Laurențiu Coman, care și-au manifestat susținerea față de tânărul deputat.

Problemele Partidului Național Liberal, la Brăila, pleacă de la faptul că sunt foarte multe bisericuțe: PDL-iști, PSD-iști, oamenii lui Cîrligea, oamenii lui Varga, combinațiile lui Cortez, Pro România și lista poate continua.

Prin oportunitatea care mi s-a creat, în urma votului brăilenilor, de a ajunge deputat, vreau să aduc un nou suflu, o nouă echipă, una prin care putem să construim și să ne batem cu adevărat cu PSD. Din punctul meu de vedere, în primul și-n primul rând trebuie să scăpăm de PSD-iștii din PNL”, spune deputatul Alexandru Popa.

Popa spune că după alegeri, indiferent dacă va câștiga sau nu, îi va nominaliza public pe cei pe care el îi consideră PSD-iști sub acoperire însă nu îi va exclude din partid ci doar din funcțiile executive.

Întrebați de ce susțin alt candidat, în condițiile în care PNL Brăila are un președinte interimar, liberalii au spus că Boboc nu și-a manifestat intenția de a candida.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry