Social-democratii fac scut impotriva propagandei liberale!

Social-democratii fac scut impotriva propagandei liberale!

  • Rindunica: “Generatia decreteilor nu e cool si nici funny, pentru ca poate, multora le-a murit zambetul atunci”

 

O campanie gestionata gresit, o tanara al carei viitor politic va purta mereu aceasta pata si seniorii liberali care au gasit tapul ispasitor. Este rezumatul dezastrului asumat de PNL, printr-o propaganda care in esenta avea ca scop constientizarea populatiei asupra riscurilor la care ne expunem, din punct de vedere economic.

O parte din reprezentantii generatiei de decretei din PNL au iesit la atac, vineri, dupa mesajele campaniei lansate de organizatia Tineretului National Liberal si promovate de presedinta Mara Mares, potrivit carora tinerii ar trebui sa intre in politica pentru ca “decreteii nu vor reusi sa faca mai mult si mai bine”, dar si pentru ca acestia “nu pot face misto de Dancila” pe motiv ca “nu sunt funny”.

Daniel Zamfir, senator a numit ideea “cretina” si a precizat ca “cel care a avut-o a incurcat borcanele, nestiind, de fapt, ce inseamna decretel”.

De partea social-democratilor, Adrian Rindunica, Ministru Secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii si Justitiei Sociale i-a raspuns printr-o postare pe Facebook presedintelui tinerilor liberali, punctand aspectele sociale negative pe care Decretul 770/1966 le-a avut asupra romanilor.

“‘Generatia decreteilor nu e funny’, pentru ca nu face misto de Dancila, asa ne informeaza tinerii liberali. Aproximativ 10.000 de femei au murit din cauza avorturilor ilegale, din datele inregistrate oficial. Acea perioada este o atrocitate istorica, iar parintii nostri sunt protagonisti. Chipuri inmarmurite, parinti ingenunchiati… de durere, fete ciopartite de lacrimi… acesta este tabloul real al decreteilor. Generatia decreteilor nu e cool si nici funny, pentru ca poate, multora le-a murit zambetul atunci. Decreteii nu sunt cool pentru ca ei duc in spate istoria generatiei noastre? #GeneratiaDecreteilor suntem toti. Decreteii au nascut aceasta generatie “cool”, “funny”, ambitioasa, creativa, inteligenta, educata, sensibila, sanatoasa, responsabila si libera. Suntem generatia care a crescut printre rafturile bibliotecilor, cu elanul dat din “Toate panzele sus”, curajul dat de “Ciresarii” si topaind sotron. Acum ca te-am informat cred si am convingerea ca impreuna cu tine domnisoara, generatia ta, a mea si a decreteilor vom construi si vom trai intr-o Romanie moderna pe care sa o iubim!”, a postat Adrian Rindunica.

In anul 1966, regimul comunist adopta Decretul 770 prin care avorturile erau interzise. Datele oficiale spun ca in urmatorii 20 de ani, in Romania, s-au nascut peste doua milioane si jumatate de copii, supranumiti si “decretei”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry