Sorin Gălbinaș candidează INDEPENDENT la Consiliul Local Municipal: ”Este momentul potrivit pentru o nouă viziune și energie în administrația locală!”

  • ”Indisciplinatul”, așa cum a fost numit de colegii cu putere executivă din PNL, Sorin Gălbinaș și-a dat demisia din PNL Brăila, după ce colegii au încercat mai întâi să-l excludă și apoi să-i retragă sprijinul politic.

Ei bine, astăzi, ”indisciplinatul” le dă o lecție liberalilor și va candida independent la Consiliul Local Municipal. Gălbinaș a fost omul susținut de Cîrligea, Dănăilă și Tabarac. Pentru că PNL avea nevoie de un motiv pentru a-i retrage sprijinul politic, Gălbinaș a fost taxat deoarece a vorbit neîntrebat în cadrul unei ședințe de Consiliu Local Municipal, la ”diverse”, unde a cerut lămuriri în legătură cu traseele Braicar.

Astăzi Gălbinaș candidează independent pentru brăileni, singurii are ar trebui în fapt să aibă puterea de a sancționa un ales local!

”Am decis să candidez ca INDEPENDENT pentru Consiliul Local al Municipiului Brăila. Cunosc problemele și nevoile orașului, dar și soluțiile și oportunitățile care există. Consider că acesta este momentul potrivit pentru o nouă viziune și energie în administrația locală. Sunt un CANDIDAT hotărât, care nu se lasă intimidat de presiuni sau interese, nu am promisiuni sau obligații față de nimeni și nu am agende ascunse sau interese personale. Vreau să fiu un CONSILIER LOCAL responsabil, transparent și apropiat de cetățeni, să reprezint interesele tuturor, nu doar ale unui partid politic și cred cu tărie că împreună putem face o diferență în comunitatea noastră. Vă asigur că nu voi dezamăgi și că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a vă onora încrederea. Imi doresc să lucrez împreună cu voi pentru a face din Brăila un oraș mai frumos, mai curat, mai sigur și mai prosper”, a transmis Sorin Gălbinaș.

PNL Brăila și-a făcut un obicei din a susține oameni pentru diferite funcții, oameni care au fost intens promovați, oameni care au beneficiat de campanii de imagine, și pentru care, tot PNL a venit și ne-a spus că, dintr-un motiv sau altul, nu(mai) sunt buni.

Va fi Gălbinaș bun pentru brăileni?

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry