TNL Brăila: ”Organizația de Tineret îi sprijină pe candidații PNL la alegerile parlamentare!”

În contextul în care fostul secretar general al TNL a trimis o scrisoare către redacțiile de presă din Brăila, prin care spunea că mai mulți tineri liberali îl vor susține pe Adrian Tabarac la alegerile parlamentare, conducerea PNL Brăila a venit cu precizarea că toți acești tineri nu mai sunt membri TNL.

Președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, a lăsat să se înțeleagă faptul că acești tineri, care au semnat o scrisoare de susținere pentru Adrian Tabarac, au fost manipulați de oameni cu interese personale, care nu își doresc restructurarea organizației de la Brăila.

Suntem dezamăgiți de atitudinea unui tânăr care a fost de-a lungul timpului în organizația noastră, ocupând funcții de conducere și implicându-se în mod activ în activitatea partidului.

Ne pare rău să vedem că acțiunile acestuia merg împotriva partidului care i-a oferit atâtea satisfactii, care l-a adus în atenția brăilenilor, în calitate de ales local.

Când oamenii aleg un alt drum este incalificabil să își construiască imaginea încercând să o mânjeasca pe a altora. Nu se calcă pe cadavre în politică, Adi! Cel puțin, nu generația noastră, pe care tu ai părăsit-o pentru a face jocuri mizere.

Adevăratele fețe ale unor persoane vor fi dezvăluite în timp și oamenii vor vedea adevărul!

Organizatia de Tineret îi sprijină pe candidații PNL la alegerile parlamentare!”, se arată într-un comunicat transmis de TNL Brăila, semnat de președintele TNL, Daniela Pascale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry