Tudose îi atrage atenția lui Cîțu: proasta guvernare nu poate fi pusă pe seama greșelilor din tinerețe!

Vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, i-a atras atenția premierului Cîțu asupra faptului că guvernarea proastă, pe care o experimentează acum, nu poate fi încadrată la ”greșeli ale tinereții”.

Fostul prim-ministru Tudose a taxat toate declarațiile lipsite de sens pe care premierul Cîțu le-a avut în ultima perioadă.

”Prim-ministrul Cîțu este foarte fericit că 1% dintre români au salariul mare. Ceilalți 99% nu contează. Veniturile sunt înghețate, prețurile cresc amețitor. Nu contează, sunt interpretări răutăcioase… Se scumpește pâinea? Nu contează, că el nu mănâncă pâine. Se scumpește benzina? Nu contează fiindcă el nici benzină nu bea. Se scumpește ,,curentul”? Nu contează! El e oricum în întuneric…

P.S. Probabil că peste un an sau doi, văzând ce dezastru a făcut, o să spună, senin, că au fost greșeli ale tinereții”, a atras atenția europarlamentarul Mihai Tudose.

Premierul Florin Cîțu a recunoscut, miercuri, că a condus băut în SUA, precizând că a fost o greșeală, acum 20 de ani, pentru care a plătit o amendă foarte mare.

În loc să ofere informații cu privire la cele două zile petrecute în arest, Cîțu s-a grăbit să-i acuze pe colegii săi liberali pentru că i-au scos la lumină antecedentele.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry