ULTIMA ORĂ! Candidatul USR o susține pe Daniela Mariniuc(PNL) la funcția de primar al comunei Viziru!

Anunțul a fost făcut de deputatul PNL Popa Alexandru, în urmă cu puțin timp, pe o rețea de socializare. Alături de fotografia de susținere a candidatului, deputatul a postat următorul mesaj:

PNL și USR au făcut alianță și în județul Brăila! Pica Ionuț Marian, candidatul USR la funcția de primar al comunei Viziru s-a retras din cursă și o susține pe candidata PNL, Daniela Mariniuc.

Acesta este momentul în care vizirenii au înțeles să aleagă cel mai bun candidat! Domnul Pica Ionuț Marian s-a alăturat echipei noastre și le transmite tuturor vizirenilor să-și pună încrederea în Daniela Mariniuc – viitorul primar al comunei Viziru! Împreună vom fi și mai puternici și împreună vom scrie istoria, duminică când vă așteptăm la urne!

Istoria va fi PSD! Partidul Național Liberal este singura soluție pentru o dezvoltare europeană a comunei Viziru! Am încredere că și vizirenii își doresc același lucru!

Domnul Pica Ionuț Marian va rămâne alături de echipa noastră și după aceste alegeri, el fiind consilierul personal al viitorului primar al Comunei Viziru – Daniela Mariniuc. Sunt convins că experiența profesională a domnului Pica, în dreapta candidatul nostru, se va regăsi în proiectele pe care urmează să le implementăm la nivelul comunei Viziru.

Împreună vom face istorie! Votați Daniela Mariniuc! Votați echipa Partidului Național Liberal!”

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry