Un partid de centru stânga vrea să unească dreapta, la Brăila! Propunerea a venit din partea ProRomânia!

Petrea Dorin Silviu, candidatul ProRomânia la Primăria municipiului Brăila, spune că toate variantele de calcul arată că partidele de dreapta nu au nicio șansă în fața primarului Marian Dragomir, dacă nu aleg să facă front comun.

ProRomânia vine cu un proiect care să unească dreapta în jurul unui candidat comun la primărie, în persoana lui Petrea Dorin Silviu.

”Singura soluție pe care o au în acest moment partidele de dreapta este în alianță cu ProRomânia. Propunerea pentru unul dintre viceprimari să vină de la PNL, și aici, dacă dorește domnul Alexandru Dănăilă, președintele partidului, dar am putea colabora foarte bine și cu alți membri ai partidului. Aș putea menționa aici câteva nume, cu care ne-am înțelege foarte bine, oameni care au dovedit că știu să facă administrație: consilierul județean Dănuț Lungu, consilierul județean Ovidiu Nechita și, de ce nu, domnul consilier Vasile Varga(…)

Puteam discuta și despre celălalt post de viceprimar care ar putea ajunge la Alianța USR PLUS”, spune Petrea Dorin.

În cazul în care partidele de dreapta nu vor accepta propunerea, ProRomânia va merge cu candidați proprii în viitoarele alegeri locale.

ProRomânia speră să ia câteva procente peste scorul partidului la nivel național, un procent pe care ei îl garantează la 2 cifre.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry