Un primar de 10 a depus azi jurământul! Coman Stanca și-a început cel de-al șaselea mandat în fruntea comunei Vădeni!

Primarul, ales pentru al șaselea mandat la conducerea comunei Vădeni, Coman Stanca a depus azi jurământul în fața Consiliului Local. Manifestarea s-a desfășurat întrun cadru solemn, în prezența subprefectului Simona Drăghincescu.

”Eu aș dori să-i felicit pe toți cei care au fost aleși în funcție, în calitate de consilieri, pe doamna primar, să vă urez succes și să vă spun că s-a terminat bătălia politică dar trebuie să continuați bătălia pentru a pune în practică proiectul cu care v-ați prezentat în fața alegătorilor. Așteptările oamenilor trebuie să fie puse în practică și tot ceea ce își doresc ei, de la conducerea administrativă a UAT-ului, să prindă contur și să aibă satisfacția că votul pe care l-au acordat a contat și a produs efecte. Vă mulțumesc pentru efortul pe care l-ați făcut și îl faceți în continuare și vă urez succes în întreaga activitate”, a declarat președintele PSD Ion Rotaru.

Cu emoții în glas, Coman Stanca a depus azi jurământul fiind susținută de președintele PSD – Ion Rotaru și fostul prefect Adrian Paladi.

”Mă simt obligată, în fața dumneavoastră, să mulțumesc locuitorilor comunei Vădeni, pentru al șaselea mandat pe care mi l-au încredințat. Nu am dezamăgit niciodată, am fost lângă ei și voi fi lângă ei. Eu am un slogan: știu, vreau și pot! Eu cred, după părerea mea, că mi se potrivește”, a declarat primarul comunei Vădeni, Coman Stanca.

Coman Stanca s-a dovedit a fi, de-a lungul anilor, unul dintre cei mai îndrăgiți primari ai Partidului Social Democrat, câștigând inimile electoratului și respectul colegilor de partid.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry