Un PRIMAR pentru Dudești! Interviu cu Vlad Daniel, candidatul ProRomânia

Candidatul ProRomânia la funcția de primar al comunei Dudești, este un tânăr cu ambiții mari pentru o comună mică. Vlad Daniel are 29 de ani, este de profesie inginer electronist, absolvent al Facultății de electronică, telecomunicații și tehnologia informației Iași.

Întrebat, în primul rând, de ce partidul lui Victor Ponta, Vlad Daniel a declarat fără să stea pe gânduri: ”Candidații PRO România sunt pregătiți să asigure și alte măsuri concrete și viabile pentru comunitatea noastră, să lupte în campania electorală cu tot curajul și toată determinarea, să nu se lase intimidați sau speriați și vor sta cu fruntea sus în fața tuturor, prin renunțarea la cutumele vicioase care îngreunează și împiedică buna dezvoltare a satului românesc”.

Candidatul ProRomânia nu vine cu ”mâna goală” în fața dudeștenilor. Vlad Daniel își propune proiecte îndrăznețe care să transforme total comuna și să crească nivelul de trai al cetățenilor.

”În perioada campaniei electorale voi susține un program electoral cu obiective concrete de realizat, obiective ce răspund noilor așteptări ale oamenilor pentru rezolvarea problemelor majore:

1. O prioritate imediată este creşterea nivelului de accesare a fondurilor europene nerambursabile absent la nivelul comunei noastre, în principal pentru reabilitarea unităților școlare de pe raza comunei cu asigurarea unor condiții decente pentru copiii noștri, și nu în ultimul rând pentru îmbunătățirea eficienței energetice și producerea de energie din surse regenerabile la nivelul comunei;

2. Înființarea unui serviciu de salubrizare la nivelul comunei privind gestionarea colectării și transportului deșeurilor după principiul ,,plătești cât arunci”;

3. Reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă  existentă la nivelul comunei pentru asigurarea apei potabile necesare cetățenilor comunei fără a mai pune în pericol sănătatea acestora și fără a mai restricționa consumul acesteia;

4. Reabilitarea imobilului din patrimoniul  comunei cunoscut sub denumirea ,,Brutăria din satul Tătaru” și asigurarea producerii pâinii după rețete tradiționale sub forma unei activități economice în subordinea primăriei prin crearea de locuri de muncă și angajarea de brutari, muncitori și persoane care să asigure comercializarea acestui produs!

5. Reabilitarea spitalului din comuna Dudești prin realizarea unei secții de medicină internă și a unei secții privind asistența socială a persoanelor vârstnice fără capacitatea de a se gospodări.

6. Modernizarea târgului din Comuna Dudești prin construirea unei clădiri administrative  amenajate pentru  practicarea unui comerţ civilizat, modern, cu facilităţi pentru comercianţi şi pentru public.

7. Amenajarea unor capele funerare/mortuare în comuna Dudesti și satul Tătaru, precum și achiziționarea două mașini de pompe funebre care să satisfacă necesitățile legate de desfășurarea ceremoniei de înmormântare pentru locuitorii din comună.

8. Asigurarea unei administrații eficiente prin asigurarea  unui birou permanent cu personal pentru relații cu publicul în satul Tătaru, încasări impozite și taxe de la populație, asigurarea plăților on-line la ANAF și alte instituții publice, precum  și rezolvarea cererilor concetățenilor privind rezolvarea problemelor  de fond funciar, urbanism, stare civilă etc.

9. Asigurarea transportului public în comun  între satele componente ale comunei și satele învecinate prin dotarea primăriei cu un microbuz.

10. Asigurarea unei transparențe decizionale prin organizarea periodică a unor adunări cetățenești pentru consultarea și informarea locuitorilor cu privire la problemele edilitare ale comunei.

11. În amintirea succesului proiecțiilor ce rulau deceniile trecute difuzate cu videoproiectorul în căminul cultural locuitorii comunei de toate vârstele vor avea șansa de a merge la cinema!

În acest context, voi redeschide căminul cultural din satul Tătaru după o lungă perioadă de inactivitate prin dotarea cu echipamente moderne de cinematograf în vederea difuzării unor filme selective pentru toate vârstele! 

Voi forma o echipă unită, eficientă și dinamică alături de tinerii din comună cu dorința de a acumula noi cunoștințe pentru posturile de casier, proiecționist și vânzător produse specifice cinema!”, a declarat candidatul ProRomânia la funcția de primar al comunei Dudești.

Întrebat de ce a ales să candideze acum la alegerile locale, Vlad Daniel a spus că: ”Știu că se poate, tinerii au nevoie de curaj ca să se implice și a venit timpul unei schimbări!  De asta avem nevoie!”.

Pot părea lucruri mari, pentru oameni mici, dar pentru candidatul ProRomânia nimic nu este imposibil. Alături de o echipă de profesioniști, partidul condus de Victor Ponta își propune să redea farmecul satului românesc prin implicarea tinerilor care locuiesc în aceste comune.

Candidații ProRomânia intră în luptă pentru Brăila sănătoasă!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry