Veștea a vorbit despre tenacitatea deputatului de la Cireșu: ”Când are colegi, care sunt în situația de a semna contracte pe Anghel Saligny, este prezent și face fotografii cu ei”

Prezent la Brăila pentru lansarea candidaturii lui Adin Boboc la Primăria orașului Ianca, ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a vorbit despre implicarea deputatului Alexandru Popa în semnarea proiectelor pe Anghel Saligny.

Veștea spune că șeful liberalilor brăileni, dar și a PSD-iștilor rătăciți pe la el prin partid, a dat dovadă de tenacitate și nu a pierdut nicio ocazie de a se fotografia cu primarii liberali, asumându-și astfel, pe nedrept, proiecte la care nu a avut nicio implicare.

”Îi apreciez foarte mult tenacitatea lui Alexandru Popa(…) De fiecare dată când are colegi, care sunt în situația de a semna contracte pe Anghel Saligny, este prezent și face fotografii cu ei”, a declarat ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea.

La câte fotografii și-a făcut Popa, în fața Ministerului Dezvoltării, ai crede că nimic nu merge în județul ăsta fără mutra lui într-o poză.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry