Viceprimarul comunei Viziru, Ana Cornelia Măcrineanu, la datorie după ce ploile torențiale au inundat mai multe gospodării!

Candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Viziru, viceprimarul Ana Cornelia Măcrineanu, a trecut campania electorală în plan secund după ce ploile torențiale din ultima perioadă au inundat mai multe gospodării din comună.

Măcrineanu a lăsat la o parte orice altă activitate de campanie și a mers, în calitate de viceprimar, la fiecare gospodărie afectată, pentru a se asigura că nu există alte pericole care să-i afecteze pe vizireni.

Înainte de toate sunt viceprimarul comunei Viziru iar prioritatea mea este siguranța cetățenilor. Ploaia din ultimele zile ne-a creat câteva probleme, de aceea consider că este absolut necesară reabilitarea rigolelor. Proiectul este în implementare, la momentul actual, prin Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) și trebuie continuat, astfel încât rigolele să facă față unui debit mare de apă.

În ceea ce privește gospodăriile afectate am intervenit punctual cu motopompe pentru a scoate apa din curțile oamenilor. Voi fi mereu alături de locuitorii comunei Viziru, iar dânșii știu că se pot baza pe mine oricând au nevoie, pentru a le rezolva problemele”, a declarat viceprimarul Ana Cornelia Măcrineanu, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Viziru.

Au existat și gospodării unde apa a pătruns în locuințele oamenilor. În aceste cazuri, viceprimarul Ana Cornelia Măcrineanu a cerut ajutorul pompierilor care au reușit, cu autospecialele din dotare, într-un timp foarte scurt, să scoată apa din locuințele vizirenilor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry