Victor Ponta, conform unui sondaj al Institutului ”Verifield”, ar fi cel mai bun premier pentru Romania după alegerile parlamentare din decembrie!

De remarcat că 21,9% dintre cei intervievați nu au răspuns sau nu au indicat vreo preferință dintre cei enumerați.

Potrivit unui sondaj realizat în perioada 20-25 noiembrie de Institutul ”Verifield”, Victor Ponta, președintele PRO România, „ar fi cel mai bun premier pentru Romania după alegerile parlamentare din decembrie”.

Întrebați „Indiferent de opțiunea dumneavoastră de vot, ce premier credeți că a fost cel mai bun pentru România: Ludovic Orban sau Victor Ponta?”, 56,3% l-au indicat pe actualul lider al PRO România, Victor Ponta și doar 28,2% l-au indicat pe Ludovic Orban.

În ceea ce privește notorietatea, sondajul ”Verifield” îl are în vârf pe Klaus Iohannis, președintele României, cu 99,3%, urmat de Victor Ponta (99,3%) și Ludovic Orban 97%. Nici Marcel Ciolacu și Dan Barna nu stau prea rău la cota de notorietate, cei doi având peste 80%.

Sondajul a fost realizat în perioada 20 – 25.11.2020 pe un eșantion simplu, aleator, 1100 de interviuri telefonice naționale. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.53 %, la un grad de încredere de 95%.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry