VIDEO! Deputatul Popa îi răspunde colegului de comisie: ”O face pe ‘Gigi duru’ și se umple singur de penibil!”

Un nou război al declarațiilor s-a desfășurat astăzi în presa locală din Brăila, după ce deputatul PSD Nicu Niță a declarat la MD Press că „unii parlamentari brăileni se laudă cu proiecte de lege care nu sunt ale lor și cu amendamente pe care nu le-au făcut”. Social-democratul se pare că făcea referire la colegul lui din Comisia de Agricultură, deputatul de Brăila, Alexandru Popa.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Deputatul liberal a transmis un comunicat, însoțit de probe video, prin care arată amendamentul făcut în ședința de luni, 7 februarie, amendament care a fost votat în unanimitate.

”E jenant să constați că unii parlamentarii nu au habar ce se discută la ședințele la care participă și nu știu ce se votează.

Unii nu știu pentru că îi ia somnul, așa sunt de interesați de legile pe care le votează. Alții nu știu pentru că dacă participă online, mai fac și alte treburi în timp ce urmăresc ședința de la Parlament.

Sunt și unii care nu știu pentru că în general nu înțeleg ce-i cu ei, pe ce lume se află. Mai neplăcut este atunci când un astfel de parlamentar o face pe ”Gigi duru” și se umple singur de penibil.

Domnul deputat Niță Nicu, de la PSD, s-a umplut de penibil astăzi declarând că am mințit lăudându-mă că s-ar fi aprobat în Comisia de Agricultură un amendament pe care l-am făcut la proiectul de lege privind trecerea cabinetelor veterinare din administrarea ADS în administrarea consiliilor locale. Dânsul zice că de fapt n-am făcut niciun amendament în comisie și deci, nu s-a aprobat nimic.

Nu știu de ce i-a luat atât de mult timp ca să reacționeze la declarația mea, fiindcă aceasta a fost dată în data de 7 februarie, dar ce să zic, fiecare citește în ritmul lui…

Da, am declarat că am făcut în Comisia de Agricultură un amendament la legea respectivă și că acesta s-a votat.

Dacă eu, care sunt la primul mandat de parlamentar, știu că ședințele de comisii sunt înregistrate video și pot fi urmărite de oricine pe site-ul Camerei Deputaților, bănuiesc că domnul deputat Nicu Niță, care e la al doilea mandat, ar trebui să știe și el acest lucru. În acest caz, având în vedere că îl lasă memoria, putea să verifice înregistrarea video și să vadă dacă am făcut vreun amendament sau nu și dacă s-a votat sau nu. Dar domnul Niță e dintr-un alt film, nu din cel cu Camera Deputaților, deci n-avem de să mai discutăm, că oricum nu ține minte ce se discută.

Intervenția mea poate fi urmărită la min 2:40- 3:20 și apoi min 3:45 – 4:32 (unde se vede că s-a votat în unanimitate, deci și domnul deputat Niță).

Eu eram prezent în sala de ședința, însă domnul deputat Niță nu era acolo, participa online. Poate de-asta n-a înțeles nimic.

Dar ce pretenții să avem de la domnul Nicu Niță, dacă atunci când a fost întrebat care este ultima școală absolvită, el a spus „Licența”?!

Așa cum i-am spus și unui alt deputat PSD de Brăila, îi spun și domnului Niță: nota 4, stai jos!

Poate până la finalul mandatului găsesc măcar un parlamentar PSD de Brăila de nota 5. Doamne-ajută!”, a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry