Vlad Daniel, candidatul ProRomânia la primăria Dudești, are planuri mari pentru dezvoltarea comunei: educație la standarde europene!

Vlad Daniel este candidatul PRO România la primaria comunei Dudești. Un tânar ambițios care a activat în domeniul privat peste hotarele țarii. El iși propune să facă din Dudești o comună europeană prin atragerea de fonduri ce pot permite reabilitarea unitaților de invătamânt de pe raza comunei, crearea unor locuri de joacă și săli de sport.

”O prioritate va fi accesarea fondurilor europene nerambursabile, în principal pentru reabilitarea tuturor unităților școlare de pe raza comunei, cu asigurarea unor condiții decente pentru copiii noștri și nu în ultimul rând pentru îmbunătățirea eficienței energetice prin reducerea costurilor energiei pentru toți cetățenii comunei.

Copiii noștri trebuie să fie în siguranță în incinta unităților școlare, să beneficieze de condiții de igienă fără a le fi în pericol sănătatea, să poată învăța modern prin tehnologii avansate pentru că s-au dus vremurile cu folosirea unor table albite de creta de odinioară, să poată beneficia de  săli de sport și locuri de joacă, iar cei mici să beneficieze de un program prelungit prin asigurarea condițiilor de hrană și de odihnă. Astfel, părinții își pot rezolva nestingheriți treburile zilnice fără ași mai face griji că a venit prânzul și trebuie să meargă să-și aducă copiii de la grădiniță”, spune Vlad Daniel, candidatul ProRomânia la funcția de primar al comunei Dudești.

Vlad Daniel le propune cetățenilor din Dudești si Tătaru un viitor mai prosper, un viitor în care copiii lor să se poata dezvlota sănătos și să aibă acces la un nivel de educație european.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry