51 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore! Astăzi, în spitalele din Brăila, sunt internați 302 pacienți confirmați cu COVID 19!

Potrivit informațiilor transmise de Direcția de Sănătate Publică Brăila, de la începutul pandemiei de coronavirus, la Brăila au fost înregistrate, în total, 813 de cazuri, dintre care 51 sunt cazuri nou confirmate în Brăila, în ultimele 24 de ore.

De asemenea, la Brăila sunt internați, în acest moment, 302 pacienți, 7 dintre aceștia fiind transferați din alte județe.

În ceea ce privește numărul deceselor, astăzi, la Brăila sunt înregistrate 20. ( 14 confirmate în Braila, 4 în Galati, 1 în Tulcea și 1 Ialomița-transferate la Brăila.) Totodată, la acest moment, sunt 245 de persoane în carantină si 36 in izolare la domiciliu.

De asemenea, vă informăm că în ziua de 29 iulie 2020, polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, în ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 455 de persoane și a 25 de societăți comerciale.

Cu această ocazie au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, dintre care:

–         18 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

–         27 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, aplicate în contextul COVID-19.

Totodată, polițiștii brăileni au desfășurat și 5 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au efectuat verificări în mijloacele de transport în comun municipal și intrajudețean și în cele cu regim de TAXI, având ca principal obiectiv siguranța cetățenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID – 19.

De asemenea, s-a acționat și în mijloacele de transport persoane ce aparțin marilor societăți din județul Brăila, cu ajutorul cărora angajații acestora se deplasează la și de la locul de muncă. Astfel, au fost legitimate 240 de persoane și oprite în trafic și verificate 142 de vehicule, fiind aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 11.000 de lei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry