Didi Crintea, noul MANAGER al Spitalului Județean: ”Ne-am propus să începem acoperirea deficitului de personal din structura de urgență UPU”

Spitalul Județean Clinic Brăila va avea parte de o serie de modificări sub conducerea noului manager. Didi Crintea vine cu propuneri serioase, de la asigurarea serviciilor de calitate, a siguranței pacienților și până la acoperirea deficitului din UPU.

Din octombrie 2020, Didi Crintea conduce Serviciul Managementul Calității Serviciilor de Sănatate, fiind în fapt ”motorul” care a stat la baza clasificării spitalului județean, devenind astfel spital clinic.

”Lucrez în spital de 10 ani și cunosc foarte bine procesele medicale și nemedicale care se desfășoară în spital, dar și activitățile care sunt reglementate prin proceduri, la nivelul fiecărei structuri(…)”, a declarat Didi Crintea, de profesie economist, și evaluator în cadrul Serviciului Managementul Calității.

Crintea spune că își dorește ca spitalul să poată oferi servicii medicale de calitate și va impune reguli clare în acest sens. Una din reglementări va fi accesul securizat pe fiecare secție a spitalului.

”Știu că se așteaptă mult de la mine, oamenii vor măsuri imediate, rezolvări și soluții imediate. Am acceptat această funcție doar din considerente profesionale și din dorința de a veni în ajutor pentru bunul mers al locurilor din spital.

Eu îmi asum acest mandat, de manager interimar, pentru o perioadă de trei luni de zile și împreună cu echipa de conducere a spitalului vom găsi soluții pentru remedierea problemelor din activitatea curentă a spitalului”, a declarat Crintea.

Noul manager a precizat că în prezent se fac demersuri pentru a asigura paza spitalului cu o altă societate. În plus, se fac investiții serioase în implementarea unui sistem de monitorizare video a unității medicale.

”Prioritatea mea este aceea de a oferi servicii de calitate pacienților, siguranța pacienților în spital și un mediu de lucru corespunzător pentru personal. Până la urmă, fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu, ajungem pacienți în sistemul de sănătate și, așa cum noi vrem să fim tratați, așa ne dorim noi acum, să oferim aceste servicii de calitate pacienților”, a declarat noul manager al Spitalului Clinic Județean Brăila.

O altă prioritate a conducerii este găsirea unei soluții pentru suplimentarea cadrelor medicale din UPU.

”Ne-am propus să începem acoperirea deficitului de personal din structura de urgență UPU. Personalul existent este aglomerat, tocmai din cauza acestui deficit de personal. De aici derivă mai multe probleme. Dacă reușim acoperirea acestui deficit, problemele sigur vor avea rezolvare”, a declarat Didi Crintea.

Prezent la conferință, directorul medical, Dragoș Voicu, ne-a asigurat de faptul că va colabora cu noul manager al spitalului și că îndrumă cadrele medicale să-i acorde o șansă reală.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry