20 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, au fost încadrați la IPJ Brăila

Astăzi, 28 noiembrie 2023, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 20 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția noiembrie 2023.

Tinerii polițiști au fost întâmpinați de conducerea unității, dar și de cei aflați la comanda structurilor de poliție unde au fost repartizați, care le-au adresat un mesaj de bun venit. Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Brăila dar și în baza opțiunilor liber exprimate de aceștia

Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt ordine publică, rutieră, criminalistică.

Aceștia au fost repartizați după cum urmează:

Cei 20 de polițiști își vor desfășura activitatea în cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliției Municipiului Brăila, Poliției Orașului Făurei, Poliției Orașului Însurăței și Poliției Orașului Ianca, în mediul urban dar și rural.

Timp de 6 luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență care îi va îndruma în primele activități din debutul carierei lor.

Conducerea Inspectoratului le urează tinerilor mult succes în activitate și îi asigură de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor!