AJOFM Braila organizează în data de 17 mai, la Sala Polivalentă, Bursa Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila organizează, vineri, 17 mai 2024, “Bursa generală a locurilor de muncă“, în municipiul Brăila, la Sala Polivalentă Danubius, Strada Aleea Parcului, Nr.1, Parc Monument, ora 9:00.

La acest eveniment sunt așteptaţi/așteptate angajatori cu locuri de muncă vacante şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Angajatorii care doresc să participe la această acţiune sunt rugați să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situaţia locurilor de muncă vacante“, anexa nr.1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 13 mai 2024.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare persoanele interesate se vor adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr.603-605 sau la tel/fax 0239/611386, fax 0239/611519, e-mail: braila@anofm.gov.ro .

Persoanele care îşi caută loc de muncă şi nu sunt înregistrate la agenţie se vor prezenta pentru a fi luate în evidenţă la sediul A.L.O.F.M. Brăila, din municipiul Brăila, Str. Sergent Tătaru, nr.2, Corp B, etaj 3 (în incinta Liceului Tehnologic Mihail Sebastian), la Punctul de Lucru Fãurei, str. Republicii nr. 36 sau Punctul de Lucru Însurãței, Sos. Brãilei nr. 18, în funcție de localitatea unde își au domiciliul, cu următoarele documente:

  • actul de identitate;
  • actele de studii şi de calificare.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry